Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Egynyári képzések / TÁVI-16-20-19
Kiíró:
Távoktatási Intézet
Határidő:
06/28/2019
Érvényes:
06/28/2019
Tárgymutató:
kompetenciafejlesztések
Pályázhat:
a. Természetes személyek
b. Legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek (az egyes képzési programok bemeneti kompetenciáinak való megfelelés)
c. Motiváltak a személyes, szakmai fejlődés tekintetében
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


„EGYNYÁRI KÉPZÉSEK” pályázati formában, felnőttek számára
TÁVI-16-20-19 sz. Pályázat
A Távoktatási Intézet (székhely: 2100 Gödöllő, Rét út 58.) pályázatot hirdet szakmai felnőttképzési programokon való támogatott (kedvezményes) részvételre, az alábbiak szerint. A Távoktatási Intézet saját hatáskörben, térítésmentes, azaz képzési díjmentes részvételi lehetőséget biztosít egyes képzési programjain.
1. Pályázók köre:
a. Természetes személyek
b. Legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek (az egyes képzési programok bemeneti kompetenciáinak való megfelelés)
c. Motiváltak a személyes, szakmai fejlődés tekintetében
2. Pályázat célja:
A pályázat célja az esélyteremtés a tanulásra. Elsődlegesen kompetenciafejlesztések megvalósítása a felnőttképzési programok segítségével, ezáltal a munkaerő értékek optimalizálása, elsődlegesen a felnőtt lakosság körében. A pályázat kiemelt célja a hátrányos helyzetű pályázók tanulási lehetőségének biztosítása.
3. A pályázat tárgya:
A pályázat keretein belül a Távoktatási Intézet által gondozott, rövid képzési idejű programokra lehet pályázati jelentkezéseket benyújtani.
3.1. Meghirdetett programok (Távoktatás személyes konzultációkkal):
Irodai ügyintéző (Képzési idő: 5 hónap, Bemeneti követelmény: minimum középfokú végzettség)
Műszaki, működtetési és logisztikai referens (Képzési idő: 5 hónap, Bemeneti követelmény: minimum középfokú végzettség)
Minőségbiztosítási referens (Képzési idő: 5 hónap, Bemeneti követelmény: minimum középfokú végzettség)
Ügyfélszolgálati munkatárs (Képzési idő: 5 hónap, Bemeneti követelmény: minimum középfokú végzettség)
A programhoz személyes konzultációk tartoznak, a távoktatási program mellett. Ezek a konzultációk 2019. július – augusztus időszakban kerülnek megrendezésre Budapest helyszínen. Összesen négy db. személyes konzultációra van szükség az egyes programokon. A személyes konzultációkat távoktatás egészíti ki. A konzultációkon való részvétel nem kötelező, de ajánlott. A távoktatási program teljes mértékben lefedi a képzési- és vizsgakövetelményeket, így a távoktatás támogatja, segíti a felkészülést. A távoktatás szakaszt követően záróvizsgára kerül sor. Sikeres záróvizsga teljesítése esetén a bocsájtható ki a képzés elvégzését igazoló dokumentum. A programok konzultációs időpontjai a beiratkozás alkalmával kerülnek meghatározásra, a program indításáig erre vonatkozóan érdemi információval a pályázati program ügyfélszolgálata nem tud szolgálni.
3.2. Választható konzultációs központ:
Budapest, Fővárási Konzultációs Központ, Budapest IV. kerület
Felhívjuk a pályázók figyelmét arra, hogy a kurzusok és a konzultációs központok min. 14 fő, érvényes pályázó esetén indulnak. Azonos helyről pályázók esetében, minimum 14 fő együttes, azonos programra benyújtott pályázat esetén a program kihelyezhető, a konzultációk a megjelölt helyszínen is megvalósíthatók, abban az esetben, ha a kihelyezett programmegvalósításhoz szükséges feltételek rendelkezésre állnak.
3.3. A pályázható képzési programok felvételi tájékoztatója, kurzusprogramja:
http://www.tavintezet.hu/kepzesi-kinalat/
Rendelkezésre álló státuszok (támogatott) száma: 16 fő/ kurzus/konzultációs központ.
4. A képzési programok lebonyolítása
A képzési programokra pályázat útján lehet jelentkezni. A pályázati programok automatikus pályázatok, azaz, ha a pályázó a feltételeknek megfelel és van még rendelkezésre álló férőhely (státusz), akkor a pályázó felvétel nyer a programba. A pályázati időszakot követően, a pályázati határidő lejárta után a Távoktatási Intézet Tanulmányi Osztálya e-mailben értesíti ki a pályázati döntésről. Sikeres pályázás esetén a program egy szakmai konzultációval indul, amely keretében történik a beiratkozás, valamint a programhoz szükséges segédletek közreadása, a konzultációs rend meghatározása, a számonkérések és követelmények deklarálása. A szakmai konzultációk kb. két heti rendszerességgel kerülnek megszervezésre pénteki vagy szombati vagy vasárnapi napokon, a Távoktatási Intézet Tanulmányi- és Vizsgaszabályzata alapján. A szakmai konzultációk ún. konzultációs rend alapján valósulnak meg. A szakmai konzultációk a felnőttek életviteli sajátosságaihoz igazodik, így pénteki vagy szombati vagy vasárnapi napokon kerülnek lebonyolításra. A szakmai konzultációkat konzulens oktató irányítja és vezeti. A konzulens feladata a kurzus vezetése is. A záróvizsgára történő félkészülést a szakmai konzultációk mellett távoktatás is segíti. A Távoktatási Intézet központi weboldalán érhető el a távoktatási felület, amely jelszóval védett. A beiratkozás alkalmával a résztvevők a szükséges hozzáférési kódokat megkapják, így már a beiratkozás napján elkezdődik a szakmai munka. A szakmai konzultációk látogatása nem kötelező, de ajánlott. A távoktatás szakaszában beadandók, dolgozatok, vizsgák, időközi számonkérések nincsenek, a programok záróvizsgával zárulnak. Az egyes programok záróvizsgáját az un. kurzusprogramok tartalmazzák, ezek elérhetők a Távoktatási Intézet weboldalán. A sikeres felkészülés érdekében a szakmai munkát irányító konzulens plusz feladatokat, fejlesztő kérdéseket, utasításokat adhat, amelyek az ismeretek elmélyítését illetve rendszerezését szolgálják. Ezek a feladatok a végső értékelésbe nem számítanak bele. A programok záróvizsgával zárulnak. A záróvizsgák időpontját a Távoktatási Intézet Tanulmányi Osztálya határozza meg. A záróvizsgák lebonyolítását a Távoktatási Intézet Tanulmányi- és Vizsgaszabályzata szabályozza, amely szintén letölthető a Távoktatási Intézet hivatalos weboldaláról. A pályázó vállalja, hogy a záróvizsgát megkísérli és arra a legjobb tudása szerint felkészül.
A záróvizsgák tervezett időpontjai: 2019. szeptember – október hónap.
5. Pályázathoz kapcsolódó költségek:
A képzési programok kedvezményes formában valósulnak meg, így a Távoktatási Intézet listaárán szereplő képzési díj nem kerül felszámításra, így a résztvevő 0, azaz Nulla Ft. képzési díj ellenében vehet részt a programban. A Távoktatási Intézet, mint pályázatkezelő saját hatáskörben biztosítja a program megvalósításhoz szükséges feltételeket. A pályázati támogatás a képzési díj 100 %-át tartalmazza, így a sikeresen pályázók térítésmentesen vehetnek részt a pályázati programban. A Távoktatási Intézet, mint pályázatkezelő által biztosított programrészvételhez vizsgadíj kapcsolódik, amely a pályázó költsége, azt a pályázat már nem tartalmazza. Jelen pályázathoz kapcsolódó vizsgadíj mértéke a mindenkori minimálbér 20 %-nak megfelelő összeg, 2019-ban az idevonatkozó 324/2018. (XII. 30.) Korm.rendelet értelmében 29.800 Ft./fő. szolgáltatási díj. A vizsgadíj befizetésére a programkezdetekor kerül sor. A programhoz a vizsgadíjon kívül más költség nem társul. A pályázat nem tartalmazza az esetleges utazási- és étkezési költségeket, ezen kiadások a pályázót terheli.
6. Pályázati jelentkezés:
Elektronikus jelentkezését WORD formátumban kérjük megküldeni a tavintezet@gmail.com
címre.
Tárgy mező: Egynyári pályázat
(A pdf, jpg vagy más nem szerkeszthető fájltípus nem megfelelő. Az így megküldött jelentkezéseket nem fogadjuk! )
Jelentkezési határidő: 2019. június 28.
Lemondási feltételek: A jelentkezés jognyilatkozatnak minősül. Lemondási feltételek: A sikeres jelentkezést követően, objektív okok miatt a részvétel 2019. július 05-ig díjmentesen lemondható írásban, e-mailben megküldve, de az ezt követő lemondás vagy a szakmai napon való meg nem jelenés esetén 10.000 Ft. bánatpénz fizetendő a hatályos Ptk. 200. § (1) bek., 205. § (1) és (2) bek., 211. § (1) bek., 213. § (1) bek., 320. § (1) és (2) bek.] alapján. A lemondási feltételeket a jelentkező tudomásul veszi és ennek ismeretében nyújtja be pályázati szándékát.
(Telefonos ügyfélszolgálatot a szerteágazó tevékenységünk következtében nem üzemeltetünk – kérdéseit e-mailben tegyék fel. Köszönjük!)

Pályázatkezelő:
TÁVOKTATÁSI INTÉZET
Adószám: 25044636-2-13 Cg.13-09-190934
tavintezet@gmail.com, www.tavintezet.hu

TÁVI 16-20-19 Pályázati Lap.docxTÁVI 16-20-19 Pályázati kiírás (EGY NYÁRI KÉPZÉS).docxIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum