Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Év Gyára 2019
Kiíró:
https://evgyara.hu
Határidő:
11/15/2019
Érvényes:
11/15/2019
Tárgymutató:
verseny, Év gyára
Pályázhat:
magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Év Gyára 2019

Idén ötödszörre nyújthatják be pályázataikat a magyarországi gyártó üzemmel rendelkező vállalatok az Év Gyára versenyre, amelynek célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatait és a meghirdetett kategóriák győzteseit. Az Év Gyára verseny a nagy presztízsű németországi „Die Fabrik des Jahres” verseny hazai megfelelője. Az összetett, Év Gyára díjat külön ítéljük oda a 3 milliárd forint alatti, 3 és 10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának.

A versenyre 9 kategóriában (https://evgyara.hu/kategoriak) nevezhetnek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok, az Év Gyára díjat pedig az a gyártóegység nyerheti meg, amely több kategóriában érvényes pályázatot adott be, és legalább egyben kategóriagyőztes lett.

A verseny metódusa:
A verseny kétfordulós.
Első körben a nevezés fül https://evgyara.hu/nevezes alatt kell jelezni az érdeklődés szándékát, majd kitölteni az adatlapot, amelyen a megpályázandó kategóriákat is fel kell tüntetni. A kategóriákra egyenként is lehet pályázni (az egyes kategóriákról bővebb információ a kategória ikonra kattintva található), ám az összetett Év Gyára díjat csak az nyerheti el, aki több kategóriában érvényes pályázatot adott be, és legalább egyben kategóriagyőztes lett. A megpályázott kategóriák kitöltendő adatlapját a nevezési díj befizetését követően e-mailben küldjük el a pályázóknak.
A nevezés díja: 29 000 Ft + áfa
A jelentkezési díj befizetése egyúttal fedezi két fő részvételét a díjátadó gálán.

A pályázati adatlapok beküldésének határideje: 2019. november 15.
A pályázati adatlapok kiértékelését követően a második körben a verseny szakmai partnereként felkért, és a kérdőív kialakítását és értékelését végző Process Solutions Group szakértő csapata helyszíni validálást végez, végigjárja a shortlistre került cégeket, hogy a kérdőíven szereplő információkat személyes dokumentációval is megerősítse.
Ezen eredményeket aztán az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri (https://evgyara.hu/zsuri) előtt prezentálja. A végső döntés a szakmai grémiummal történő egyeztetést követően születik meg.
Az Év Gyára díjat külön osztjuk ki a 3 milliárd forint alatti, 3-10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek között.
A beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, az adatokhoz hozzáférő közreműködők (zsűritagok és kiértékelő szakemberek) titoktartását jogi nyilatkozat aláírásával garantáljuk!
A versenyt és az eredményeket folyamatos média megjelenések kísérik a GyártásTrend print és online felületein, a PPH Media kiadásában megjelenő Store Insider szaklapban és annak online felületén, illetve médiapartnereink felületein.

A díjátadó gála tervezett időpontja: 2020. május
KAPCSOLAT
Hegedűs Ari / evgyara@evgyara.hu / +36 1 430-4554
https://evgyara.hu/versenykiiras

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum