Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Így írunk mi!
Kiíró:
Holnap Magazin
Határidő:
03/10/2020
Érvényes:
03/10/2020
Tárgymutató:
vers- és prózaírás megjelenő kötetbe
Pályázhat:
alkotók
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

"Így írunk mi!" - Könyvpályázat!

A Holnap Magazinnál eddig közel 1500 szerző publikálta írásait!

Egy 2012 szeptemberében indult könyvsorozatban szeretnénk lehetőséget biztosítani mindenki számára, hogy verseit, prózáit, írásait egy 10-10 szerzőt bemutató kötetben megjelentesse.

A könyvpályázat folyamatos.
Várjuk azoknak az alkotóknak a jelentkezését, akik szeretnék írásaikat a kötetsorozat könyveiben megjelentetni.
Ezek a könyvek méltó utódai lehetnek a néhány évtizeddel ezelőtt megjelent Szép versek, vagy más hasonló tematikájú irodalmi kiadványoknak, amelyek segítségével az olvasók megismerhetik a mai XXI. századi kortárs alkotókat.
Várjuk írásaitokat! 10 szerzőnek van lehetősége szerepelni a 7. kötetben!

Pályázat feltételei:
- A könyvpályázat nem meghatározott időre szól. Folyamatos, határozatlan idejű!
A sorozat 7. kötetének tervezett megjelenési ideje: 2020. március. Kérjük a kötetbe 2020 március 10-ig elküldeni a publikálásra szánt pályázatokat.
- A nevezésnek nem feltétele az, hogy az adott szerzőnek van-e már írása oldalunkon! Új szerzők jelentkezését is várjuk!
- Minden "Így írunk mi!" kötetben, 10-10 alkotó jelentetheti meg írásait 15-15 oldalon, valamint egy rövid írói bemutatkozás és fénykép megjelentetésével a szerző saját magát is bemutathatja a kötetben, egy oldalban. Így összesen 16 oldalon szerepelhet minden alkotó.
- Lehet pályázni a kötetekbe verssel, prózai alkotásokkal, vagy mindkettővel egyszerre, megosztva a 15 oldalt.
- A szerzők egymással egyeztetve (10 szerző együtt) is jelentkezhetnek egy-egy kötet kiadására, de egyenként is. A külön-külön jelentkező szerzők névsorát egyeztetjük a kötetben szereplő többi szerzővel.
- Szerkesztőségünk segítséget nyújt a kötetekben megjelenő írások szerkesztésében, lektorálásában, tördelésében, stilisztikai javításokban, és a szerző kérésére a megjelenő írások kiválasztásában is.
- A kötetben megjelentetni kívánt verseket, prózákat, szerzői bemutatkozásokat magazinunk e-mail címére kérjük elküldeni, Word dokumentumban. A kötetben Book Antiqua 10-es betűtípussal jelennek meg az írások, A/5-ös oldalon. A szerzők fényképeit bármilyen képformátumban (pl. .jpg, .png stb) kérjük csatolni! A dokumentumba beillesztett kép nem megfelelő, minden esetben külön kérjük a képet.
- Minden kötet 170 oldal terjedelemben jelenik meg, amely magában foglalja a 10 szerző által beküldött 1-1 oldal fényképes bemutatkozást és a 15-15 oldal, összesen 150 oldal vers, próza megjelentetését, a lektori ajánlót és a szerkesztési oldalakat és tartalomjegyzéket.
- A megjelenő kötetből minden szerző részére 15-15 darabot küldünk!
- A kötetben történő megjelenési, pályázati díj 27 000 Ft szerzőnként, amely magában foglalja a könyv kiadásával kapcsolatos munkadíjakat (szerkesztés, tördelés, lektorálás, borító és nyomdai munkálatok), valamint a 15 kötet árát és a postaköltséget is.
- Minden megjelenő könyv összesen 170 példányban kerül kiadásra. Ebből 150 kötetet az alkotóknak küldünk el, 10 kötet könyváruházunkba kerül, 6 kötet az Országos Széchenyi Könyvtárba, kötelespéldányként leadva, 4 kötet pedig a szerkesztőségünknél kerül elhelyezésre.
- A könyvekből történő utánnyomás lehetőségét biztosítjuk minden alkotó számára. Az utánnyomást kérheti bármely a kötetben szereplő szerző, azonban minden esetben szükséges az egyeztetés a többi szerzővel is. Nem magán célú utánnyomás megrendelése esetén a szerzőket az újabb megjelenések után szerzői jogdíj illeti meg! Ezzel kapcsolatban pontos egyeztetés történik a szerzőkkel.

A könyvsorozat kötetei igazi, egyedi megjelenést biztosítanak minden szerző számára a külön erre a könyvsorozatra tervezett borítóval, és különleges ajándékot jelentenek barátoknak, ismerősöknek, családtagoknak is.
https://holnapmagazin.hu/news.php?readmore=119Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum